Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992

Mooi Verlichting opent tweede vestiging op het ETC Design Center.

Vanaf 1 september 2017 opent Mooi Verlichting een nieuwe vestiging in het ETC Design Center Europe in Culemborg.

Wat is ETC Design Center?

ETC Design Center is hét exclusieve, Nederlandse interieurplatform dat inspireert, informeert en initieert in een stijlvolle, creatieve omgeving. Op ruim 15.000 m2, vindt u een uitgebreid en toonaangevend aanbod van circa honderd leveranciers uit het hogere segment van de interieur- en exterieurbranche. Alles gebundeld onder één dak. Hier komen agenten en producenten van exclusieve merken, woninginrichters, consumenten en pers tezamen.

Mooi Verlichting gaat in het ETC Design Center in Culemborg op stand 30,30A en 31 de volgende merken vertegenwoordigen.
Massifcentral
Quasar Holland
Hind Rabii
Gmatrix
Qbus

Trots om deel uit te maken van de nieuwe vestiging van Mooi verlichting in het ETC Design Center in Culemborg #poweredbyQbus

EBT - Bedienen & Signaleren

Qbus toegepast bij renovatie Officia III te Amsterdam

Voor de renovatie  van het gebouw Officia III op de Zuidas te Amsterdam heeft EBT de opdracht gekregen van Energie Techniek B.V. te Hazerswoude-Rijndijk voor het leveren van een Qbus Building Intelligence besturingssysteem.  

EBT heeft naast het leveren van de componenten Energie Techniek B.V. kunnen ontzorgen door het op voorhand configureren en het terplekke bedrijfsklaar opleveren van het Qbus Building Intelligence systeem.

Een mooi project waarbij Qbus Building Intelligence het gemak van digitaal bedienen mogelijk maakt in bestaande bouw en heel gemakkelijk flexibel aangepast kan worden naar de wensen van de gebruikers in de verschillende te verhuren kantoorruimtes.

EBT - Bedienen & Signaleren

Van Rijksmonument tot energiezuinige boerderij dankzij Qbus

Terug in de tijd, voorzien van state of the art techniek
Wie Ulvenhout kent, weet de Boerderij Pekhoeve te vinden. De oplevering van de recent gerenoveerde boerderij in het dorpshart toont de sublieme samenkomst tussen oud en nieuw. Het historische rijksmonument is in alle glorie hersteld en van alle moderne gemakken voorzien.

Duurzame oplossingen
De verschillende ruimtes in de boerderij worden verhuurd. Doordat de Dorpskamers per dagdeel te huur zijn, betekent dit een wisselend gebruik. In alle ruimtes zijn Co2 sensoren aanwezig, die de luchtkwaliteit meten en waar nodig nieuwe frisse lucht aanvoeren. Zo wordt er op een duurzame wijze, alleen wanneer er daadwerkelijk behoefte is, lucht ververst.

Domotica
Door het gebruik van Qbus-domotica is binnen het pand alles met een druk op de knop of via een smartphone te regelen. Het bestuur kan zelfs op afstand ’s avonds alle lichten in de boerderij uitdoen. Gemak en duurzaamheid gaan hand in hand. Verlichting, verwarming en de Co2 sensoren zijn allemaal met de Qbusdomotica te bedienen.

EBT Bedienen & Signaleren

Bediening makkelijk maken met Qbus

Voor Heijmans Utiliteit heeft EBT de opdracht gekregen om een "conventioneel" bedienpaneel te maken in combinatie met de flexibiliteit van Qbus componenten. Deze combinatie zorgt voor hoge flexibiliteit, nagenoeg geen bekabeling en dus veel besparing op manuren.

Het paneel zal worden gebruikt voor de centrale bloedbank van het LUMC, het Leids Universitair Medisch Centrum.

Dankzij de Qbus modules wordt bediening van verlichting voor de gangen en de verschillende prikposten eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het paneel krijgt een fraaie uitstraling die past binnen de sfeer van het LUMC.

EBT – Bedienen & Signaleren

Qbus onder het motto "Samen Werken aan een Duurzaam Resultaat"

Voor onze opdrachtgever ULC Groep uit Utrecht hebben wij een prachtig project gerealiseerd. Onder het motto “Samen Werken aan een Duurzaam Resultaat” sloegen ULC en EBT de handen in één.

Het oude Gebouw A van het UMC St. Radboud in Nijmegen is gerenoveerd. Het gebouw, dat de status van gemeentelijk monument heeft, is voorzien van een glazen overkapping en heeft in het atrium op de begane grond een restaurant.

Voor dit restaurant en de bijbehorende keuken van het UMC St. Radboud is door EBT een compleet lichtregelsysteem van het merk Qbus geïnstalleerd. Hiermee zet EBT Qbus in Nederland verder op de kaart in de markt voor digitale sturing. Met name het bediengemak, de flexibiliteit en de gustige prijs/kwaliteitsverhouding van Qbus zijn redenen voor toepassing binnen dit project. En de installateur blijft baas over zijn eigen project.

EBT - Bedienen & Signaleren

Aangenaam wonen met een Qbus installatie

In opdracht van Scheer & Foppen Installatietechniek mochten wij onze kennis van domotica en bediening combineren in een Qbus installatie voor een woning.  Op basis van de wensen en behoeften van de bewoners is er een plan gemaakt om in combinatie met EQOmmand een ultiem wooncomfort te creëren.

De vertaalslag naar de meest geschikte dim- en relaismodules is door onze productspecialist gemaakt, de gebruikte schakelaars zijn bepaald door de bewoners.  De Qbus installatie is eenvoudig te bedienen dankzij een inbouw touchscreen.

Na de installatie van alle componenten wordt het geheel geprogrammeerd en opgeleverd door EBT. Een resultaat waar we trots op kunnen zijn.

EBT – Bedienen & Signaleren
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?