GOED BEKEND.

Het Belgische Qbus is opgericht in 1999 en heeft sindsdien naam gemaakt in binnen- en buitenland. In september 2013 introduceerde EBT Panel Project Service de naam Qbus in Nederland met succes. Een naam in de markt voor domotica die staat voor producten die gemakkelijk in gebruik zijn, flexibel en toekomstgericht zijn.

GOED GESMEERD.

In vroeger tijden bestond de noodzaak om elke toepassing via een apart besturingssysteem te bedienen. Tijden veranderen, en EBT Panel Project Service gaat graag met haar tijd mee. Met een Qbus-installatie weet EBT Panel Project Service alles te verenigen in een overzichtelijk systeem waarbij bedieningsgemak voorop staat.

GOED OVERLEG.

Samen met u als eindgebruiker of als installateur inventariseert EBT Panel Project Service alle toepassingen die u eenvoudig met een installatie wilt bedienen. U zult zich verbazen over de mogelijkheden. En voor de prijs hoeft u het niet te laten, die is goed te noemen. Vanaf het eerste gesprek tot het ter plaatse programmeren. We ontzorgen u in het gehele proces.

AANGENAAM VERRAST.

“Aangenaam verrast door het professionalisme, de technische know-how en de commerciële drive van EBT.”

Tom Vanden Bussche - Qbus België

FEEST.

“Het is een feest om met deze club zaken te doen.”

EIGEN BAAS.

“Als installateur blijf je eigen baas over het project.”